акция
Vitamin C, Rose Hips, GNC, 1000 мг, 100 таблеток
1300038

Vitamin C, Rose Hips, GNC, 1000 мг, 100 таблеток

Наличие на складе:

399 грн

Производитель GNC
Страна производитель:США
Форма:Таблетки
Кол-во порций:100
1300038
0048107157647

GNC Vitamin C 1000 Rose Hips – це високоефективний вітамінний комплекс на основі вітаміну С, збагачений натуральним екстрактом дикої троянди. Прийом препарату дозволяє наситити організм достатньою кількістю вітаміну С, який забезпечить імунний захист, збільшить стійкість до стресів, надасть потужну антиоксидантну дію.

Призначення GNC Vitamin C 1000 Rose Hips :

Препарат призначений для широкого кола споживачів, особливо він буде корисний спортсменам, жінкам, людям похилого віку та дітям старше 3-х років. Регулярний прийом вітамінного комплексу дозволяє підвищити імунний захист організму, покращити стан волосся, шкіри та кісток, запобігти руйнівному впливу вільних радикалів, збільшити запас внутрішньої енергії, підвищити фізичну витривалість у період прийому тривалих навантажень.

Активні компоненти GNC Vitamin C 1000 Rose Hips:

Основу препарату становить вітамін С та натуральний екстракт з дикої троянди. Наш організм самостійно не виробляє даний вітамін, тому особливо важливо забезпечити його надходження разом із їжею та харчовими добавками.

Вітамін С зміцнює кровоносні судини, покращує вироблення колагену, збільшує енергетичний потенціал, захищає від хвороботворних бактерій, покращує фізичну витривалість.

Екстракт троянди дикої є потужним джерелом біологічно активних компонентів, таких як біофлавоніди, що посилюють сприятливий вплив вітаміну С на весь організм, а також покращують процеси відновлення та регенерації.

Порція продукту (1 таблетка) містить 1 г вітаміну С та 25 мг натурального рослинного екстракту.

Переваги GNC Vitamin C 1000 Rose Hips:

Препарат є абсолютно безпечним, оскільки містить лише натуральні компоненти. Він швидко засвоюється в організмі, не викликає побічних ефектів. Вітамінний комплекс із вітаміном С справляє пролонгований ефект, тому рекомендований до прийому щодня, особливо у період міжсезоння, надає сильний захисний вплив.

Дозування: для кращого засвоєння та більш ефективного захисту організму препарат рекомендується вживати щодня по одній таблетці, не розжовуючи. Дітям від 3 років слід приймати по 0,5 таблетки.

Написать отзыв

Vitamin C, Rose Hips, GNC, 1000 мг, 100 таблеток

Vitamin C, Rose Hips, GNC, 1000 мг, 100 таблеток

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.