9990012

Tribulus Terrestris, Immune Labs, 1000 мг, 60 капсул

Наличие на складе:

485 грн

Производитель Immune Labs
Страна производитель:Польша
Форма:Капсулы
Кол-во порций:60
9990012
5903933609362

Immune-Labs Tribulus Terrestris – харчова добавка, що забезпечує природну підтримку рівня тестостерону та покращення працездатності. Скористайтеся перевагами Tribulus Terrestris для збільшення енергії, сили та загальної фізичної працездатності.

Трибулус террестрис або Tribulus terrestris – рослина, яка завойовує популярність неймовірними темпами завдяки своїм властивостям. На Балканах, Китаї та Індії мускатний горіх відомий протягом століть як афродизіак. Наземна булава належить до сімейства Parolidae і походить із регіонів Середземномор'я, а також США, Мексики, Австралії та Африки. Зустрічається переважно поблизу річок та струмків, але росте й у посушливих районах. Його стебло досягає до 60 см, цвіте жовтими квітками, а листя навіть перисте і опушене. Трибулус террестрис століттями використовувався у народній медицині як від всіх видів сексуальних дисфункцій. Його характеристики обумовлені наявністю стероїдних сапонінів, тобто. речовин, структурно подібних до стероїдних гормонів людини. Такі властивості виражаються у впливі на рівень ендогенного тестостерону у людини. Збільшення рівня цього гормону покращує лібідо та підтримує ерекцію у чоловіків. Підвищений рівень тестостерону також може призвести до кращого зростання м'язової маси та підвищення продуктивності.

Основні переваги Tribulus Terrestris:

  • підсилювач лібідо;

  • покращує сексуальну активність;

  • він сприяє підвищенню рівня тестостерону;

  • екстракт, стандартизований до 20% стероїдних сапонінів.

Харчова цінність в одній порції (1 капсула)

Екстракт трибулус террестріс 1000 мг

з них сапонінів 950 мг

Cклад

Екстракт Tribulus Terrestris L., включаючи 95% сапонінів, інгредієнти капсули: желатин, барвники: діоксид титану, жовтий оксид заліза, червоний оксид заліза, азорубін.Фасування60 капсул – 60 порцій.

Як приймати добавку

Приймати по 1 капсулі щодня.

Написать отзыв

Tribulus Terrestris, Immune Labs, 1000 мг, 60 капсул

Tribulus Terrestris, Immune Labs, 1000 мг, 60 капсул

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.