Новое
Protein Concentrate, Blade Sport, 1 кг

Protein Concentrate, Blade Sport, 1 кг

Наличие на складе:

1 120 грн

Производитель Blade Sport
Страна производитель:Венгрия
Форма:Порошок
Вид протеина:Сывороточный
Кол-во порций:33
Кол-во белка:72%

Blade Protein Concentrate – це преміальна протеїнова добавка, що складається з концентрату сироваткового білка високої якості. Містить 87% концентрату сироваткового білка в кожній порції, забезпечуючи ваше тіло необхідними нутрієнтами для зростання і підтримки м'язової маси, а також здоров'я кісток. Протеїнова добавка незамінна для кожного спортсмена, який прагне до максимальних результатів.

Основні переваги Blade Protein Concentrate:

  • Багате джерело BCAA. Blade Protein Concentrate містить велику кількість амінокислот з розгалуженим ланцюгом (BCAA: L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін), які є одними з найцінніших амінокислот для атлетів, що займаються інтенсивними тренуваннями.
  • Підтримка м'язового зростання. Регулярне споживання сироваткового білка сприяє ефективному нарощуванню м'язової маси і відновленню після тренувань, дозволяючи вам досягати нових висот у своїх спортивних досягненнях.
  • Підтримка здоров'я кісток. Білки важливі не тільки для м'язів, а й для підтримання міцності та здоров'я кісткової системи, забезпечуючи надійну підтримку вашому організму в цілому.

Blade Protein Concentrate - це ефективний спосіб поліпшити спортивні результати і підтримати загальне фізичне здоров'я, роблячи його ідеальним вибором для серйозних атлетів і любителів фітнесу.

Поживна цінність
30 г100 г
Калорійність119 ккал401 ккал
Жири1,8 г6,1 г
- з них насичені жири0,8 г2,6 г
Вуглеводи4,5 г15 г
з них цукру3,9 г13 г
Клітковина0,27 г0,9 г
Протеїн21 г71 г
Сіль0,22 г0,72 г
Склад

Концентрат сироваткового білка (емульгатор: соєвий лецитин), сироватковий порошок, крихта печива без глютену 2,5% [борошно кукурудзяне, крохмаль картопляний, пальмова олія, цукор, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, декстроза, крохмаль топіоки, екстракт бурбонської ванілі, натуральні ароматизатори, сіль, емульгатор (соєвий лецитин), розпушувачі (гідрокарбонат амонію, гідрокарбонат натрію)], ароматизатори, загущувач (натрій карбоксиметилцелюлоза), сіль, антиспікаючий агент (фосфат кальцію), підсолоджувач (сукралоза), барвник (цукровий колер IV).

Алергени: молоко, соя.

Фасування
1 кг - 33 порції.
Як приймати добавку
Змішайте одну порцію (1 мірна ложка - 30 г) з 250 мл холодної води та енергійно струсіть протягом 10 секунд. Приймайте 1 порцію під час обіду та ще 1 порцію після тренування.

Написать отзыв

Protein Concentrate, Blade Sport, 1 кг

Protein Concentrate, Blade Sport, 1 кг

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.