Isolate, Blade Sport, 908 г

Наличие на складе:

1 450 грн

Производитель Blade Sport
Страна производитель:Венгрия
Форма:Порошок
Вид протеина:Сывороточный изолят
Кол-во порций:30
Кол-во белка:86%

Blade Isolate – протеїнова добавка на основі сироваткового ізоляту. У кожній порції міститься 25-26 г 100% сироваткового протеїну і 5,5 г амінокислот з розгалуженим ланцюгом (BCAA), включно з 2,5 г L-лейцину, який виснажується під час інтенсивних тренувань. Blade Isolate має менше 1 г цукру і жиру в порції. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче знизити споживання жирів і цукру. Використовуйте протеїн до і після тренувань, а також у будь-який час, коли вам потрібен високоякісний протеїн.

Особливості Blade Isolate:

  • 98% сироватковий ізолят.
  • 5500 мг BCAA в кожній порції.
  • Відмінна розчинність.

Blade Isolate – забезпечить вас високоякісним протеїном для максимальних результатів і відновлення м'язів.

Поживна цінність
30 г100 г
Калорійність110 ккал366 ккал
Жири0,36 г1,2 г
- з них насичені жири0,24 г0,8 г
Вуглеводи0,6 г2,1 г
з них цукру0,5 г1,8 г
Клітковина0,33 г1,1 г
Протеїн26 г86 г
Сіль0,19 г0,64 г
Склад

Ізолят сироваткового білка (емульгатор: соєвий лецитин), шматочки шоколаду [цукор, какао маса, какао масло, какао порошок зі зниженим вмістом жиру, глазуруючий агент (тальк), емульгатори (лецитин, полігліцерил полірицинолеат), ароматизатор], загущувач (натрій карбоксиметилцелюлоза), ароматизатори, кислота (лимонна кислота), підсолоджувач (сукралоза), барвник (куркумін), банановий порошок [банановий порошок, мальтодекстрин, натуральний ароматизатор, лимонна кислота (Е330), аскорбінова кислота (Е300)].

Алергени: молоко, соя.

Фасування
908 г - 30 порцій, 2 кг - 66 порцій.
Як приймати добавку

Змішайте одну порцію (1 мірна ложка - 30 г) з 250 мл холодної води та енергійно струсіть протягом 10 секунд. Можна приймати будь-коли, до або після тренування, вдень або ввечері.

Написать отзыв

Isolate, Blade Sport, 908 г

Isolate, Blade Sport, 908 г

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.