000003793

Sicario Golem Pump Shot, Nutrition22, 100 мл

Наличие на складе:

60 грн

Производитель Nutrition 22
Страна производитель:Польша
Форма:Жидкость
Объем:100 мл
000003793
5905616130002

GOLEM PUMP - це енергетичний напій і засіб перед тренуванням, який забезпечить вам витривалість, надзвичайну стимуляцію та підвищену концентрацію. Ви зможете тренуватися ще інтенсивніше і довше, а м'язи будуть рости швидше і краще. Це найкращий супутник для занять у спортзалі. Дозвольте собі захопитися навчанням

Склад по 100 мл
Бета-аланін – 3,2 г
ААКГ – 3,2 г
Таурин - 1 г
Кофеїн – 400 мг
Глюкуронолактон – 250 мг
Цитрулін малат – 2 г
Вітамін В6 – 5,6 мг
Вітамін В12 – 2,5 мкг

Рекомендована добова порція: Випити 1/4 пляшки (20 мл) до або під час тренування. Не перевищуйте 3 порцій на день. Перед використанням збовтати. Спожити протягом 24 годин після відкриття.

Коментарі
Не використовуйте, якщо у вас алергія на будь-який з інгредієнтів продукту. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу продукту. Дієтична добавка не може використовуватися як заміна різноманітного харчування. Рекомендується збалансоване харчування та здоровий спосіб життя. Через високий вміст кофеїну (100 мг/порція) продукт не рекомендований дітям і підліткам до 16 років, людям чутливим до кофеїну, гіпертонією та іншими серцево-судинними захворюваннями. Не поєднувати з алкоголем. Не перевищуйте 400 мг кофеїну на день. Одноразовий прийом 800 мг бета-аланіну може викликати поколювання або оніміння. Зберігати в сухому та прохолодному місці, недоступному для маленьких дітей. Берегти від прямих сонячних променів і морозу.
Найкраще вживати до, номер партії виробництва: на кришці.

Призначений для тих, хто не боїться викликів і хоче домінувати на кожному тренуванні. GOLEM PUMP - це дієтична добавка, яка не тільки підтримує регенерацію м'язів після інтенсивних тренувань, але також стимулює процеси, які є ключовими для нарощування м'язової маси. відіграє ключову роль у відновленні належного рН м'язової тканини після інтенсивних фізичних вправ. Це діє за рахунок зниження рівня молочної кислоти, що сприяє відновленню м’язів. Крім того, AAKG збільшує виробництво оксиду азоту, що призводить до розширення кровоносних судин і т.зв. «м'язовий насос». Вітамін В6, також присутній у формулі, відіграє ключову роль у білковому обміні. Це надзвичайно важливо, особливо для людей, які займаються силовими тренуваннями, спрямованими на розвиток м'язової маси. Цей вітамін сприяє ефективному використанню білків, що сприяє кращій побудові та регенерації м’язів.

Ультра довговічність
Бета-аланін є ключовим інгредієнтом, який підвищує витривалість м'язів. Затримує відчуття втоми, дозволяючи досягти максимального результату під час тренувань.
Таурин діє синергічно з кофеїном, посилюючи його енергійний ефект. Поєднання таурину та безводного кофеїну в GOLEM PUMP сприяє підвищенню пильності, покращенню фізичної працездатності та скороченню часу реакції.

Потужний насос
AAKG, тобто альфа-кетоглутарамід l-аргінінової кислоти, є попередником аргініну, який є амінокислотою, необхідною для виробництва оксиду азоту. Оксид азоту - це з'єднання, яке розслаблює кровоносні судини, що призводить до збільшення кровотоку до м'язів. Циркулін є ключовим інгредієнтом, який збільшує м'язову помпу.

Відстрочена стомлюваність
Бета-аланін - це природна сполука, яка міститься в м'язах. Він працює за рахунок підвищення рівня карнозину в м'язах. Карнозин - це з'єднання, яке нейтралізує молочну кислоту, яка відповідає за відчуття втоми під час тренувань.

Зручна формула
Наша БАД випускається у формі шоту, що робить її застосування надзвичайно зручним. Не потребуючи вимірювання чи змішування, ця компактна порція забезпечує швидке та легке споживання основних інгредієнтів. Ідеально підходить для активних людей, які цінують простоту та мобільність у догляді за своїм здоров'ям.

Написать отзыв

Sicario Golem Pump Shot, Nutrition22, 100 мл

Sicario Golem Pump Shot, Nutrition22, 100 мл

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.