Igniter, Nuclear Nutrition, 425 г

Наличие на складе:

787 грн

Производитель Nuclear Nutrition
Страна производитель:Польша
Форма:Порошок
Кол-во порций:50

Igniter від Nuclear Nutrition – передтренувальна добавка для фізично активних людей, у період найбільш виснажливих, тривалих тренувань на витривалість та силові навантаження.

Передтренувальний комплекс Nuclear Nutrition Igniter є комплексною комбінацією з 6 активних інгредієнтів, які спрямовані на підтримку тренуючих у досягненні поставленої фігури та мети у фітнесі. БАД містить в оптимально підібраних пропорціях перевірені компоненти з передтренувальними властивостями, безпечним та ефективним впливом на багатьох рівнях.

Передтренувальний комплекс Igniter є комплексною комбінацією з 6 активних інгредієнтів, які спрямовані на підтримку тих, хто тренується в досягненні поставленої фігури і мети у фітнесі. Предтренувальник містить оптимально підібрані пропорції перевірених компонентів з передтренувальними властивостями, що гарантують безпечний та ефективний вплив на багатьох рівнях. Продукт підійде як людям, які займаються спортом на відпочинку, так і професійним спортсменам, які займаються силовими та витривалими дисциплінами. Добавка Igniter випускається у вигляді розчинного порошку, який використовується для приготування освіжаючого напою з фруктовим смаком.

Які переваги Nuclear Nutrition Igniter?

  • Композиція з 6 інгредієнтів з передтренувальними властивостями – безкомпромісна формула проти втоми та солідна порція підтримки практично за будь-якого виду фізичної активності!
  • L-аргінін може бути корисним, наприклад, для підвищення працездатності та роботи над м'язовою фігурою.
  • Цитрулін може мати позитивний ефект у плані зниження стомлюваності, поліпшення деяких тренувальних параметрів та загальної працездатності.
  • Аргінін і цитрулін, як підсилювачі оксиду азоту, мають цінний вплив на гемодинамічні параметри, у тому числі впливають на підтримку оптимального артеріального тиску.
  • Участь бета-аланіну в процесі ендогенної продукції карнозину призводить до підвищення його рівня в м'язах, що може виявитися цінним, наприклад, для підтримки правильного значення pH, зниження почуття втоми та розвитку сухої м'язової маси.
  • Добавки кофеїну можуть бути корисними для зменшення почуття втоми, збільшення енергії та покращення деяких когнітивних функцій.
  • Використання бетаїну в добавках для фізично активних людей може стати цінним засобом підтримки деякої фізичної працездатності.

Склад в одній порції

(≤ 133 кг) 8,5 г

(> 133 кг) 17 г

Цитрулін малат

3000 мг

6000 мг

 у тому числі цитруліну

2000 мг

4000 мг

Бета-аланін

1600 мг

3200 мг

L-аргініну альфа-кетоглутарат

1000 мг

2000 мг

 у тому числі L-аргінін

700 мг

1400 мг

Бетаїн

750 мг

1500 мг

Гліцерин моностеарат

750 мг

1500 мг

Кофеїн

200 мг

400 мг

Інгредієнти:

Цитрулін малат, бета-аланін, L-аргінін альфа-кетоглутарат, бетаїн безводний, стабілізатор (моностеарат гліцерину), антистежуючий агент (Е551), ароматизатори, кофеїн, регулятор кислотності (Е500(ii)), підсолоджувачі (ацесульфам глікозиди), сіль, концентрат бурякового соку, барвник(і) (E160a, E163, **E110, **E104). **Може надавати несприятливий вплив на активність та увагу у дітей.

Рекомендації щодо застосування:

Приймати в залежності від маси тіла:

Менше або дорівнює 133 кг - приймати по одній порції (~1 мірна ложка - 8,5 г)

Більше 133 кг - приймати по дві порції (~2 мірні ложки - 17 г).

Залежно від маси тіла змішайте одну порцію (~1 мірну ложку порошку - 8,5 г) зі 150-200 мл води або дві порції (~2 мірні ложки порошку - 17 г) з 300-350 мл води і прийміть за 30 хвилин до тренування.

Написать отзыв

Igniter, Nuclear Nutrition, 425 г

Igniter, Nuclear Nutrition, 425 г

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.