Angel Dust Shot, Skull Labs, 120 мл

Наличие на складе:

50 грн

Производитель Skull Labs
Страна производитель:США
Форма:Жидкость
Кол-во порций:4

Харчова добавка Skull Labs Angel Dust Shot є передтренувальною добавкою у формі маленького шота. Рідка форма продукту гарантує ефективне та швидке всмоктування активних інгредієнтів, підібраних у оптимальних пропорціях. Цей продукт був розроблений для людей, які тренуються, які шукають швидку і зручну форму підтримки від зростаючого рівня втоми. Предтренер буде ефективним при всіх видах фізичної активності – як у любителів, так і професійних спортсменів.

Які переваги інгредієнтів Angel Dust Shot?

  • Зручний передтренувальний шот - комплекс цінних інгредієнтів, що підтримують боротьбу з фізичним втомою, що наростає.
  • Економічна упаковка Angel Dust Shot – кожна ампула містить до 4 дози добавки, що рекомендуються.
  • Тільки перевірені та ефективні інгредієнти – точно підібрані пропорції використовуваних компонентів забезпечують ефективну та оптимальну дію.

Бета-аланін впливає на синтез та рівні карнозину в м'язах – дипептиду, який відіграє важливу роль у підтримці правильного рівня pH у м'язах, сприяє зниженню втоми, використовується під час корекції фігури, підтримує адаптацію до тренувань та частину фізичної працездатності.

Кофеїн позитивно впливає на когнітивні функції, сприяє зниженню стомлюваності, впливає на швидкість метаболізму і добре працює під час фізичної активності.

Склад в одній порції – ¼ ампули (30 мл):

  • Бета-аланін - 800 мг
  • Таурін - 500 мг
  • Кофеїн безводний – 100 мг
  • Глюкуронолактон – 62,5 мг

Інгредієнти:

Вода, бета-аланін, таурин, безводний кофеїн, глюкуронолактон, кислота (лимонна кислота), регулятор кислотності (Е331), ароматизатор, підсолоджувачі (ацесульфам калію, сукралоза, неотам), консервант (сорбат калію, бензоат натрію), мальтодек.

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по 1 порції (1/4 ампули = 30 мл) двічі на день. Перед застосуванням струсити пляшечку. Не перевищувати рекомендовану порцію.

В одній порції (30 мл) міститься 100 мг кофеїну .

Після відкриття зберігати в холодильнику та вжити за 48 годин.

Написать отзыв

Angel Dust Shot, Skull Labs, 120 мл

Angel Dust Shot, Skull Labs, 120 мл

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.