Colostrum, Immune Labs, 150 капсул

Наличие на складе:

645 грн

Производитель Immune Labs
Страна производитель:Польша
Форма:Капсулы
Кол-во порций:50

Colostrum від Immune-Labs – добавка із коров'ячим молозиво, упаковане у зручні капсули. Коров'яче молозиво – це первинне молоко, яке виробляється в молочних залозах у ссавців. Його виробництво обмежене дуже коротким часом, як правило, безпосередньо перед та після народження. Це молоко багатше поживними речовинами порівняно з пізнішим грудним молоком. Найбільша різниця між материнським молоком і молозивом полягає в тому, що молозиво містить фактори росту, високий вміст білка і вражаючу кількість імуноглобулінів, що перевищує рівень їх у материнському молоці в 80 разів.

Переваги використання Immune-Labs Colostrum:

  • Уповільнення старіння. Завдяки унікальним властивостям молозива він сприяє уповільненню процесів старіння в організмі.
  • Підтримка емоційного стану. Colostrum може позитивно впливати на ваш емоційний стан, сприяючи психоемоційній гармонії.
  • Детоксикація організму. Цей продукт допомагає організму позбавлятися токсинів і шлаків, сприяючи його очищенню.
  • Поліпшення обмінних процесів. Colostrum сприяє поліпшенню обмінних процесів в організмі, що може мати позитивний вплив на загальний фізичний стан.
  • Підтримка травної системи. Ця добавка може покращити функціонування вашої травної системи, сприяючи кращому засвоєнню поживних речовин.

Colostrum від Immune-Labs є унікальним джерелом біологічно активних речовин, що сприяють підтримці вашого здоров'я.

Склад в одній порції - 3 капсули:

Калорійність - 3,4 ккал

Вуглеводи - 0,2 г

з них цукру - 0,1 г

Імуноглобулін G - 0,3 г

Інгредієнти:

Порошок молозива корів, антиспостерегаючий агент: діоксид кремнію, інгредієнти капсул: желатин, барвники: оксид титану, жовтий оксид заліза (III), червоний оксид заліза (III), азорубін.

Рекомендації щодо застосування:

Приймайте 1-2 порції щодня. Одна порція становить 3 капсули.

Написать отзыв

Colostrum, Immune Labs, 150 капсул

Colostrum, Immune Labs, 150 капсул

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.