8962025

Cal-Mag-Zinc, with vitamin D, Haya Labs, 90 таблеток

Наличие на складе:

340 грн

Производитель Haya Labs
Страна производитель:США
Форма:Таблетки
Кол-во порций:45
8962025
0854822007316
Вітамінно-мінеральний комплекс Haya Labs Calcium Magnesium & Zinc With Vitamin D є конструктивним компонентом усіх тканин організму – це спеціальна добавка до раціону харчування – джерело кальцію, магнію та цинку, які сприяють зміцненню кісток та опорно-рухового апарату в цілому. Формула містить оптимальне співвідношення кальцію та магнію для максимального засвоєння цих елементів. Завдяки додатковим властивостям вітаміну D, що входить до складу, препарат допомагає підтримувати здорову імунну систему.
Активні компоненти та їх користь для організму:
Кальцій – найпоширеніший мінерал у тілі людини. Близько 99% кальцію бере участь у формуванні та підтримці у здоровому стані кісток та зубів. Він бере участь у багатьох життєво важливих процесах, що протікають в організмі, і забезпечує згортання крові, скорочення м'язів, проходження нервових імпульсів, викид гормонів, поділ клітин.
Магній - впливає на ріст кісток, нормалізує серцевий ритм, знижує артеріальний тиск, регулює рівень цукру в крові, усуває судоми в м'язах і зменшує біль у суглобах. Магній, діючи у комплексі з кальцієм, здатний підвищувати мінеральну щільність кісткових тканин. Адже саме через брак магнію в організмі і розвивається захворювання на остеопороз. Завдяки нормалізації кількості магнію в організмі можна позбавитися таких проблем, як безсоння, стреси та депресії.
Цинк - відіграє важливу роль у формуванні кісток, підтримує імунну систему організму, запобігає окисному пошкодженню клітин, а також має виражені антиоксидантні властивості.
Вітамін D3 – сприяє загальному зміцненню організму, нормалізації функціонування м'язів, засвоєнню кальцію та фосфору, підтримці оптимального рівня кальцію в крові та нормального стану кісток та зубів.

Склад

Разова порція 2 таблетки 

Вітамін Д3 (Cholecalciferol або холекальциферол) 400 МО 

Calcium (кальцій) 1000 мг

Copper (мідь) 0,5 мг

Magnesium (магній) 400 мг

Manganese (марганець) 2 мг

Zinc (цинк) 7,5 мг

Рекомендації щодо застосування:
Приймати по 1 дозі на день

Написать отзыв

Cal-Mag-Zinc, with vitamin D, Haya Labs, 90 таблеток

Cal-Mag-Zinc, with vitamin D, Haya Labs, 90 таблеток

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.