7730045

Magnesium Citrate, Evolite, 150 капсул

Наличие на складе:

395 грн

Производитель Evolite Nutrition
Страна производитель:Польша
Форма:Капсулы
Кол-во порций:75
7730045
5904347170776

Magnesium Citrate від Evolite Nutrition – це добавка, розроблена для підтримки здоров'я серця, м'язів та загального благополуччя.

Магній – важливий макроелемент, який відіграє ключову роль функції серцево-судинної системи, м'язових скороченнях і обміні речовин. Добавка Magnesium Citrate забезпечує легкозасвоювану форму магнію, яка може допомогти підтримувати здорове серце, зміцнювати м'язи, покращувати енергетичний обмін та сприяти загальному фізичному самопочуттю.

Магній є мікроелементом та елементом, який відіграє роль у багатьох метаболічних процесах, таких як каталізує реакції на вуглеводи, білки та жири. Завдяки йому вдається знизити ризик розвитку метаболічних захворювань, а також впливає на серцево-судинну систему. Магній запасається в основному в кістках і м'яких тканинах, і лише 1% виявляється у крові. Форма цитрату магнію є однією з найбільш розчинних, стабільних та біодоступних форм магнію. Добавки магнію особливо рекомендуються людям похилого віку, в період росту і людям, що піддаються високим фізичним навантаженням, у тому числі спортсменам. Це надзвичайно важливо для правильного функціонування м'язів та нервів. Іони магнію, калію та кальцію забезпечують електричні заряди, які викликають скорочення м'язів та дозволяють нервам посилати електричні сигнали по всьому тілу. Він також дозволяє регулювати транспорт кальцію через клітинні мембрани, що робить його надзвичайно важливим у процесі костеутворення.

Приймаючи Magnesium Citrate, ви дбаєте про своє здоров'я за допомогою натурального харчування для організму.

Склад в одній порції – 2 капсули:

Магнію цитрат - 1100 мг

у тому числі магнію - 176 мг

Інгредієнти:

цитрат магнію (в т.ч. магнію 16%); капсула: гіпромелоза, барвники: жовтий оксид заліза, чорний оксид заліза, патентований синій v

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по 2 капсули на день.

Написать отзыв

Magnesium Citrate, Evolite, 150 капсул

Magnesium Citrate, Evolite, 150 капсул

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.