6670054

MG+B6, Powerful Progress, 100 капсул

Наличие на складе:

370 грн

Производитель Powerful Progress
Страна производитель:Украина
Форма:Капсулы
Кол-во порций:50
6670054
4826327861195

Magnesium + B6 - це натуральний біологічно активний продукт від Powerful Progress , що містить 2 необхідних для організму компоненти: магній та вітамін В6, завдання яких – потужне зміцнення нервової системи, підвищення стійкості до стресу.

У комплексі Magnesium + B6 повністю відсутні сторонні хімічні домішки, консерванти та емульгатори, а отже: добавка повністю натуральна. Без цукру, смакових добавок, ароматизаторів та підсолоджувачів. Саме тому цю добавку можна вживати практично кожному, хто має на меті укріпити стан здоров'я свого організму.

  • Головним робочим компонентом є магній (цитрат магнію). Магній - один з найважливіших макроелементів, він бере участь в білково-вуглеводному обміні і метаболізмі, синтезує РНК і ДНК, регулює артеріальний тиск і рівень глюкози в крові, процесах згортання крові. Регулює натрієві і кальцієві канали в клітинних мембранах, запобігає гіперактивність, підтримує серцевий ритм. Є активатором вітаміну D, тому має велике значення в засвоєнні кальцію. У поєднанні з вітаміном В6 забезпечує легкий седативний ефект.
  • Вітамін B6 - це частина групи важливих поживних речовин, відомої як комплекс вітамінів B. Вітаміни групи B, включаючи B6, підтримують і прискорюють енергетичний обмін речовин в організмі. B6 допомагає підтримувати нормальну роботу нервової системи. Разом з фолієвою кислотою і B12, вітамін B6 зміцнює здоров'я серця, підтримуючи нормальний рівень гомоцистеїну. Він також бере участь у виробленні еритроцитів.

Рекомендації щодо застосування:

Приймайте по 2 таблетки кожного дня запиваючи достатньою кількістю води.

Склад на одну порцію (2 капс):

  • Магній: 1600 мг
    - з них магній: 249.6 мг
  • Вітамін В6: 2.8 мг

Склад:

Магній (цитрат магнію), вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид), целюлоза мікрокристалічна - наповнювач, капсула: магнію стеарат, бичачий желатин.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і жінкам, що годують, особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Умови зберігання: зберігати далеко від прямого потрапляння сонячних променів у сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей.

Виробник може змінити склад та/або дизайн без попередження. Це не впливає на якість товару. Ми намагаємось оновлювати інформацію про товари своєчасно.

Написать отзыв

MG+B6, Powerful Progress, 100 капсул

MG+B6, Powerful Progress, 100 капсул

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.