L-Carnitine Ignite 3000, Nuclear Nutrition, 500 мл

Наличие на складе:

650 грн

Производитель Nuclear Nutrition
Страна производитель:Польша
Форма:Порошок
Кол-во порций:33

L-Carnitine Ignite 3000 від Nuclear Nutrition – це рідка добавка, що містить два потужні компоненти: L-карнітин та пантотенову кислоту.

L-карнітин виконує ключову роль у перенаправленні жирних кислот у мітохондрії, де вони перетворюються на енергію. Це сприяє зниженню жирових запасів та підвищенню фізичної витривалості.

Пантотенова кислота, також відома як вітамін B5, відіграє важливу роль в обміні речовин, допомагаючи вашому організму ефективно використовувати отримані поживні речовини. Цей процес також сприяє підвищенню загальної енергії.

Переваги L-Carnitine Ignite 3000 від Nuclear Nutrition:

  • Жироспалювання. L-карнітин прискорює перевезення жиру в мітохондрії, де метаморфозується в енергію. Це допомагає зменшити жирову масу та підвищити фізичну активність.
  • Підвищення енергії. Поєднання L-карнітину та пантотенової кислоти сприяє збільшенню загальної енергії, що робить ваші тренування та повсякденні завдання більш ефективними.
  • Поліпшення обміну речовин. Пантотенова кислота стимулює обмін речовин, допомагаючи вашому організму максимально використовувати поживні речовини.

Nuclear Nutrition L-Carnitine Ignite 3000 надає необхідні компоненти для підтримки активного способу життя та досягнення спортивних цілей. Почніть свій шлях до здоров'я та спортивного успіху з Nuclear Nutrition L-Carnitine 3000!

Склад у водній порції - ~1 чайна ложка (15 мл):

L-карнітин - 3000 мг

Пантотенова кислота - 10 мг

Інгредієнти:

Вода, L-карнітин, пантотенова кислота (D-пантотенат кальцію), кислоти (Е330, Е296), ароматизатори, підсолоджувачі (ацесульфам К, сукралоза, неотам, стевіолглікозиди зі стевії), консерванти (сорбат калію, бензоат натрію), барвник (Е133), мальтодекстрин.

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по одній порції на день (1 чайна ложка - 15 мл), бажано за 30 хвилин до тренування. Перед використанням струсіть, осад - природне явище.

Написать отзыв

L-Carnitine Ignite 3000, Nuclear Nutrition, 500 мл

L-Carnitine Ignite 3000, Nuclear Nutrition, 500 мл

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.