L-carnitine Shot 3000, Nutrend, 60 мл

Наличие на складе:

50 грн

Производитель Nutrend
Страна производитель:Чехия
Форма:Жидкость
Кол-во порций:1
Объем:60 мл

Carnitine 3000 Shot від Nutrend – L-карнітіновий продукт. Високоефективна комбінація L-карнітину та обраних вітамінів групи В для ефективного спалювання жирів та підвищення показників фізичної діяльності. Абсолютно швидка всмоктування та засвоюваність в організмі!

Продукт Carnitine 3000 Shot містить високу концентрацію однієї з найбільш ефективних харчових добавок, призначених для спалювання жиру – 3000 мг L-карнітину в кожній монодозі у комбінації з вибраними вітамінами групи В.

  •          3000 мг L-карнітину в монодозі.
  •          Додавання вітамінів B3, B5, B6, B1.
  •          Брендована сировина – Carnipure®.
  •          Не містить цукру.

Активною речовиною є L-карнітінова основа – Carnipure®

L-карнітин переміщає жирні кислоти до місця їх спалювання – у мітохондрії та, завдяки цьому, стимулює процес вироблення енергії з жирів, бере участь у процесі загальної енергетизації організму. У той же час L-карнітин істотно впливає на зниження ваги організму, стимулює діяльність серця і мозку, підвищує ефективність фізичної та розумової діяльності.

Продукт призначений для всіх спортсменів, які хочуть прискорити процес спалювання жирів. Сприяє використанню жирних кислот як джерело енергії під час роботи м'язів.

 

Склад в одному шоті - 60 мл:

Енергетична цінність - 13 ккал

Жири - 0 г

- Насичені жири - 0 г

Вуглеводи - 0,1 г

- цукор - 0,1 г

Клітковина - 0 г

Протеїн – 2,3 г

Сіль - 0 г

L-карнітин – 3000 мг

Таурін - 1000 мг

Кофеїн – 127 мг

Екстракт зеленого чаю – 90 мг

Тіамін (вітамін В1) – 1,5 мг

Ніацин (вітамін В3) – 20 мг

Пантотенова кислота (вітамін В5) – 10 мг

Вітамін В6 – 3 мг

Хром – 100 мкг

 

Інгредієнти:

Вода, L‑карнітин, таурин, регулятор кислотності – лимонна кислота, кофеїн, екстракт зеленого чаю (50 % поліфенолів, 8 % кофеїну), консерванти – сорбат калію та бензоат натрію; нікотинамід (вітамін B3), підсолоджувач - ацесульфам К, ароматизатор, підсолоджувач - сукралоза, D-пантотенат кальцію (вітамін В5), підсолоджувач - стевіол глікозиди, піридоксину гідрохлорид (вітаміну В6), тіаміну гідрохлорид (вітамін В1), барвник Е 2

Рекомендації щодо застосування:

Приймати вміст шота за 30 хвилин до тренування. Не перевищуйте рекомендоване дозування. Приймати максимум 1 шот (60 мл) на добу.

Написать отзыв

L-carnitine Shot 3000, Nutrend, 60 мл

L-carnitine Shot 3000, Nutrend, 60 мл

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.