Новое
Collagen Liquid, Blade Sport, 1000 мл

Collagen Liquid, Blade Sport, 1000 мл

Наличие на складе:

977 грн

Производитель Blade Sport
Страна производитель:Венгрия
Форма:Жидкость
Кол-во порций:40

Blade Collagen Liquid – це високоефективна рідка добавка на основі гідролізованого колагену з додаванням магнію, цинку та вітамінів, розроблена для підтримання молодості та здоров'я організму. Колаген є ключовим білком, що становить основу шкіри, волосся, нігтів і сполучних тканин. Приблизно третина всіх білків у нашому тілі – це колаген, який допомагає зміцнити кровоносні судини і поліпшити кровообіг.

Прийом добавки Blade Collagen Liquid сприяє:

  • зміцненню шкіри, роблячи її менш схильною до зморшок;
  • зменшенню проявів целюліту завдяки поліпшенню структури шкіри;
  • відновленню тканин тіла, включно з волоссям і нігтями, завдяки поліпшенню живлення сполучних елементів.

Включення магнію і цинку до складу Collagen Liquid підтримує нормальне функціонування біохімічних процесів в організмі і підсилює антиоксидантний захист, сприяючи збереженню молодості і здоров'я.

Регулярне використання Blade Collagen Liquid є натуральним і безпечним рішенням для сповільнення процесів старіння, поліпшення стану шкіри, волосся і нігтів, а також підтримки загального здоров'я організму.

Поживна цінність в одній порції (25 мл)
Колаген гідролізат11 000 мг
Природний колаген II типу20 мг
Марганець0,2 мг
Селен16,5 мкг
Вітамін B56 мг
Вітамін B61,4 мг
Вітамін С48 мг
Вітамін D310 мкг
Цинк10 мг
Склад
Очищена вода, гідролізований колаген, регулятор кислотності (моногідрат лимонної кислоти), L-аскорбінова кислота, глюконат цинку, ароматизатор, природний колаген II типу, D-пантотенат кальцію, консервант (сорбінова кислота), підсолоджувачі (ацесульфам K, сукралоза), холекальциферол 100 000 МО/г, піридоксин гідрохлорид, марганцю сульфат, натрію селеніт, барвники [кармін (для смаку Cherry), бета-каротин (для смаків Apricot/Pineapple, Mango/Maracuja), бета-апо-8-каротинол (для смаку Apricot/Pineapple), овочеві та фруктові концентрати (для смаків Strawberry, Pink Grapefruit, Blackcurrant)].
Фасування
1 л - 40 порцій.
Як приймати добавку
Приймайте одну порцію (1 ковпачок - 25 мл) перед тренуванням або змішайте його водою і пийте під час тренування. Збовтайте перед вживанням

Написать отзыв

Collagen Liquid, Blade Sport, 1000 мл

Collagen Liquid, Blade Sport, 1000 мл

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.