Perfect Joints, Skull Labs, 495 г

Наличие на складе:

970 грн

Производитель Skull Labs
Страна производитель:Польша
Форма:Порошок
Кол-во порций:30

Perfect Joints від Skull Labs – це добавка, розроблена для підтримки здорових суглобів та збагачена цінними компонентами. Цей порошкоподібний продукт є багатим джерелом гідролізованого колагену, гіалуронової кислоти, глюкозаміну та вітаміну C, створеного спеціально для дорослих, які прагнуть підтримувати оптимальний стан своїх суглобів.

Склад Perfect Joints заснований на важливих дослідженнях та складається з наступних компонентів:

  • Гідролізований колаген . Цей білок є основною складовою сполучних тканин в організмі, включаючи суглоби, кістки та шкіру. Заповнення колагену може допомогти зміцнити та підтримати здоров'я суглобів та хрящів.
  • Метилсульфонілметан (МСМ) . Це природна речовина, що містить сірку, яка відіграє важливу роль в утворенні сполучних тканин, включаючи хрящі та зв'язки.
  • Глюкозамін та хондроїтин. Ці сполуки також підтримують структуру хрящів та беруть участь у підтримці гнучкості суглобів.
  • Вітамін C. _ Цей вітамін має важливе значення для синтезу колагену, забезпечуючи правильне функціонування кісток, хрящів та шкіри.

Спеціально розроблений склад Perfect Joints доповнюється рядом додаткових інгредієнтів, таких як гіалуронова кислота, екстракт плодів ацероли (багате джерело вітаміну C) та інші. Ці компоненти підтримують комплексне здоров'я суглобів.

З Perfect Joints від Skull Labs ви можете ефективно дбати про свої суглоби, забезпечуючи їм все необхідне для підтримки гнучкості, рухливості та комфорту у повсякденному житті.

Склад в одній порції (16,5 г):

Гідролізований колаген - 8200 мг

Метилсульфонілметан (МСМ) - 2000 мг

Глюкозаміну сульфат – 1500 мг

з яких глюкозаміну – 900 мг

Хондроїтинсульфат - 1200 мг

з яких хондроїтину – 1080 мг

Вітамін С – 875 мг

Порошок шипшини – 625 мг

Екстракт плодів ацероли – 500 мг.

з яких вітаміну С – 125 мг

Гіалуронова кислота – 100 мг

Інгредієнти:

Гідролізований колаген, метилсульфонілметан (МСМ), глюкозаміну сульфат KCl (з ракоподібних), хондроїтинсульфат, вітамін С (L-аскорбінова кислота), регулятори кислотності (Е330, Е296), порошок плодів шипшини (Rosa canina L). glabra L., 25% вітаміну С), ароматизатори, гіалуронова кислота (гіалуронат натрію), концентрат соку червоного буряка, антистежуючі агенти (Е551), підсолоджувачі (сукралоза, стевіолглікозиди зі стевії), барвник (Е160а).

Рекомендації щодо застосування:

Змішайте ~2 мірні ложки порошку (16,5 г) із 250-300 мл води. Приймайте одну порцію щодня.

Написать отзыв

Perfect Joints, Skull Labs, 495 г

Perfect Joints, Skull Labs, 495 г

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.