Ginkgo Biloba, Immune Labs, 150 капсул

Наличие на складе:

426 грн

Производитель Immune Labs
Страна производитель:Польша
Форма:Капсулы
Кол-во порций:150

Ginkgo Biloba від Immune-Labs – це продукт, отриманий із екстракту листя рослини Ginkgo biloba. Цей натуральний екстракт надає безліч потенційних переваг і може бути використаний для різноманітних цілей:

  • Підтримка когнітивних функцій. Ginkgo Biloba сприяє покращенню пам'яті, підвищенню концентрації та зміцненню когнітивних здібностей мозку. Часто його застосовують для підвищення ясності розуму та продуктивності.
  • Поліпшення мікроциркуляції крові. Цей екстракт сприяє покращенню кровотоку та мікроциркуляції, що корисно для здоров'я серцево-судинної системи.
  • Антиоксидантний захист. Ginkgo Biloba багатий антиоксидантами, які допомагають захищати клітини від пошкоджень вільними радикалами та знижують запальні процеси.
  • Підтримка зору. Застосування добавки Immune-Labs Ginkgo Biloba сприяє підтримці здоров'я очей та зменшенню ризику виникнення проблем із зором.

Основні переваги використання Ginkgo Biloba від Immune-Labs:

  • Поліпшення пам'яті та концентрації. Цей продукт допомагає покращити роботу мозку, що позитивно впливає на пам'ять та розумові функції.
  • Підтримка гарного настрою. Застосування Ginkgo Biloba покращує психоемоційний стан.
  • Підтримка кровопостачання мозку. Екстракт покращує циркуляцію крові у мозку, що може сприяти здоров'ю головного мозку.
  • Підтримка кровообігу та еластичності судин. Це допомагає у підтримці здорової серцево-судинної системи.
  • Допомога у зниженні рівня холестерину. Застосування цієї добавки може допомогти знизити рівень холестерину у крові.

Ginkgo Biloba від Immune-Labs – ваш натуральний спосіб покращити якість життя та підтримати загальне фізичне та розумове здоров'я.

Склад в одній порції – 1 капсула:

Екстракт листя гінкго білоба – 60 мг

їх флавоноїдні глікозиди 24% - 14,4 мг

Інгредієнти:

Екстракт листя гінкго (Ginkgo Biloba L.), включаючи глікозиди флавонів 24%, наповнювач: мікрокристалічна целюлоза, інгредієнти капсули: желатин, барвники: червоний оксид заліза, жовтий оксид заліза.

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по 1 капсулі щодня.

Написать отзыв

Ginkgo Biloba, Immune Labs, 150 капсул

Ginkgo Biloba, Immune Labs, 150 капсул

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.