Mass Gainer, Rule 1, 5.2 кг

Наличие на складе:

2 495 грн

Производитель Rule 1
Страна производитель:США
Форма:Порошок

Mass Gainer, Rule 1, 5.2 кг

R1 Mass Gainer Rule One Proteins - втілення оптимальної калорійно-вуглеводно-білкової суміші, що сприяє м'язовому зростанню, надає енергію та підтримує організм для зміцнення імунної системи.

Цей гейнер містить понад 1000 калорій у кожній порції, поєднуючи комплексну вуглеводну суміш на основі рисових висівок та горохового крохмалю з трьома видами протеїну, креатином та глютаміном.

Унікальне співвідношення вуглеводів до протеїнів у співвідношенні 5:1 забезпечує витривалість та енергію швидкого набору м'язової маси. Крім того, наявність оптимального вмісту глутаміну та креатину допомагає підвищити силові показники для досягнення найкращих результатів. Таким чином, R1 Mass Gainer стає надійним партнером для досягнення ваших фітнес-цілей та забезпечення повноцінної підтримки вашого організму.


Склад однієї порції – 325 г

Калорії 1260 ккал
Усього жирів 8 г
насичених жирів 4 г
Холестерин 160 мг
Усього вуглеводів 254 г
клітковина 7 г
цукор 14 г
Білок 40 г
Кальцій 360 мг
Натрій 350 мг
Калій 1240 мг
Креатин 1 г

Інгредієнти: вуглеводна суміш (мальтодекстрин, натуральні рисові висівки, гороховий крохмаль), протеїнова суміш (концентрат сироваткового протеїну, ізолят сироваткового протеїну, гідролізат сироваткового протеїну), вітаміни/мінеральна суміш (калію цитрат, цитрат фосс, , кислота, D-альфа токоферолу ацетат, ніацинамід, Сульфат цинку, трикальційфосфат, піридоксин гідрохлорид, вітамін А, оксид міді, тіаміну гідрохлориду, рибофлавін, фолієва кислота, вітамін D натуральні та штучні ароматизатори, лецитин, лецитин , L-глютамін, сукралоза, ацесульфам калію, стевію.

Рекомендації щодо застосування

Достатньо приймати по 1 порції R1 Mass Gainer на день.

Прийом гейнера слід поєднувати з повноцінною калорійною дієтою та регулярними фізичними навантаженнями. Чи не вживайте добавку замість їжі. Додайте R1 Mass Gainer до звичайних страв для отримання додаткових калорій.

Варіанти приготування:

Коктейль: змішати 2 мірні ложки R1 Mass Gainer із 530-590 мл води, молока або іншого напою. Змішувати можна ложкою або в шейкері.
Смузі: Розчинити порошок, як сказано вище, додати фрукти і шматочки льоду, перемішати в блендері.
Смачні калорії: 1 порцію R1 Mass Gainer розмішати в 530-590 мл молока, додати 2 кульки морозива, збити блендером.
Примітка: продукція не є лікарським засобом.
Продукт містить лактозу, сою, пшеницю.
Зберігати у недоступному для дітей місці.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість інгредієнтів продукту. Не рекомендується вживати особам до 18 років, вагітним та жінкам, які годують.
Використовуйте харчові добавки в поєднанні зі збалансованим раціоном харчування та оптимальною програмою тренувань. Перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.

Написать отзыв

Mass Gainer, Rule 1, 5.2 кг

Mass Gainer, Rule 1, 5.2 кг

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.