GABA, Immune Labs, 150 капсул

Наличие на складе:

392 грн

Производитель Immune Labs
Страна производитель:Польша
Форма:Капсулы
Кол-во порций:75

GABA (гамма-аміномасляна кислота) від Immune-Labs – це добавка, насичена важливим нейротрансмітером, що відповідає за регуляцію нервової системи та активність мозку. Найбільша кількість ГАМК (гама-аміномасляної кислоти) виявлена у ключових областях мозку, таких як гіпоталамус та екстрапірамідна система, які відповідальні за автоматизацію та координацію фізіологічних процесів в організмі. Прийом GABA може принести багато користі:

Зняття стресу та тривожності. GABA сприяє зниженню рівня стресу та тривожності, сприяючи розслабленню та покращенню настрою.

  • Поліпшення якості сну. ГАМК, зменшуючи активність мозку, сприяє більш глибокому та якісному сну. Прийом Immune-Labs GABA перед сном сприяє уповільненню дихання та серцевих скорочень, що покращує засинання.
  • Підтримка здоров'я. GABA може допомогти підтримувати психічне здоров'я, допомагаючи у боротьбі з депресією та панічними атаками.
  • Поліпшення концентрації та фокусу. Цей нейротрансмітер сприяє підвищенню концентрації та поліпшенню когнітивних функцій мозку.

Дозування та тривалість прийому Immune-Labs GABA можуть змінюватись в залежності від індивідуальних потреб та рекомендацій лікаря. Правильне зміст цього нейромедіатора грає ключову роль підтримці нормальної роботи організму, особливо нервової системи.

Переваги використання GABA від Immune-Labs включають:

  • підтримання оптимальної роботи нервової системи;
  • зниження розумової втоми;
  • підтримка стійкості до психологічного стресу;
  • підвищення якості сну;
  • сприяння розслабленню м'язів;
  • створення стану спокою та гармонії.

GABA від Immune-Labs – ваш надійний супутник на шляху до психоемоційного благополуччя та загального здоров'я.

Склад в одній порції – 2 капсули:

Гамма-аміномасляна кислота (ГАМК) - 750 мг

Інгредієнти:

Гамма-аміномасляна кислота, інгредієнти капсули: желатин, барвники: оксид титану, жовтий оксид заліза (ІІІ), червоний оксид заліза (ІІІ).

Рекомендації щодо застосування:

Приймайте по 2 капсули раз на день.

Написать отзыв

GABA, Immune Labs, 150 капсул

GABA, Immune Labs, 150 капсул

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.