Joint Support, Kevin Levrone, 495 г

Наличие на складе:

949 грн

Производитель Kevin Levrone
Страна производитель:Польша
Форма:Порошок
Доп. компоненты:Коллаген, Гиалуроновая кислота, Витамин С
Кол-во порций:30

Joint Support Collagen Peptides від Kevin Levrone - це харчова добавка, яка містить глюкозамін МСМ і хондроїтин, три добре відомі та дуже ефективні інгредієнти, завдання яких полягає в тому, щоб підтримувати суглоби в хорошому стані, одночасно поєднуючи колаген і гіалуронову кислоту, які є життєво важливими компонентами для структура шкіри. Формула LEVRO JOINT SUPPORT містить тільки компоненти, які мають повноцінний вплив на стан і функціонування опорно-рухового апарату.

Глюкозамін - це речовина, яка утворює сполуки, що містяться в суглобовому хрящі. У період підвищеної фізичної активності, підвищеного навантаження на суглоби, надмірної ваги і в літніх людей організм виробляє менше глюкозаміну, ніж йому потрібно. Нестача цієї речовини означає, що суглоби не виконують свою роботу належним чином.

МСМ або метилсульфонілметан є органічною сполукою сірки. Як і глюкозамін, його часто рекомендують при проблемах із суглобами. Крім того, сірка також бере участь у синтезі колагену і кератину. Ці речовини необхідні для підтримки міцних і здорових волосся, шкіри та нігтів.

Хондроїтин - це хімічна сполука, яка відноситься до мукополісахаридів. Він складається з глюкуронової кислоти і N-ацетилглюкозаміну. Ця речовина є ендогенним і тому виробляється нашим організмом. Ця речовина міститься в суглобовому хрящі. Найбільш ефективним є хондроїтин у формі сульфату. Цей зв'язок дуже важливий, оскільки він бере участь в усуненні відчуття тертя між суглобовими поверхнями. Крім того, хондроїтин природним чином підтримує вироблення синовіальної рідини, яка відповідає за хороше функціонування суглобів. Завдяки цьому їх структура не руйнується, а якість трафіку залишається на належному рівні.

Вітамін С є потужним і життєво важливим антиоксидантом для нашого організму. Оскільки він підтримує функції нервової системи, зменшує відчуття втоми та зміцнює імунну систему. Це також покращує засвоєння поживних речовин.

Гіалуронова кислота та колаген є життєво важливими компонентами структури шкіри, які з часом організм поступово виробляє все менше і менше, в результаті чого стає все менше доступних для відновлення хрящів і зв’язок. Ці два компоненти відповідають за м'якість і еластичність шкіри.

Даний продукт можна використовувати як форму добавки до щоденного раціону, а також як профілактичний засіб підтримки опорно-рухового апарату. Добавка рекомендована чоловікам і жінкам, незалежно від віку та поточного рівня фізичної активності.

Особливості Kevin Levrone Joint Support Collagen Peptides

  • Формула містить до 8 компонентів в оптимальних пропорціях
  • Сприяє швидкому відновленню після травм
  • Екстракт ацероли як природне джерело цінного вітаміну С
  • Вітамін С позитивно впливає на правильний синтез колагену
  • Гіалуронова кислота допомогає боротися з аномаліями опорно-рухового апарату

Склад Kevin Levrone Joint Support Collagen Peptides (Розмір порції: ~ 1 мірна ложка 15 гр*. Порцій в упаковці: 30)

  • Hydrolysed collagen 8200 mg
  • Methylsulfonylmethane 2000 mg
  • Glucosamine sulfate 1500 mg
    - of which glucosamine 900 mg
  • Chondroitin sulfate 1200 mg
  • Vitamin C 875 mg (1094% NRV)
  • Rosehip fruit powder 625 mg
  • Acerola fruit extract 500 mg
    - of which vitamin C 125 mg (156% NRV)
  • Hyaluronic acid 100 mg

Рекомендації щодо застосування Kevin Levrone Joint Support Collagen Peptide

Змішайте 15 г порошку (~1 мірна ложка) з 150-200 мл води. Приймайте одну порцію на день.

Написать отзыв

Joint Support, Kevin Levrone, 495 г

Joint Support, Kevin Levrone, 495 г

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.