Turmeric + Piperine, Immune Labs, 120 капсул

Наличие на складе:

725 грн

Производитель Immune Labs
Страна производитель:Польша
Форма:Капсулы
Кол-во порций:60

Turmeric + Piperine від Immune-Labs - це добавка, що поєднує силу куркуми та піперину для підтримки здоров'я суглобів та всього організму. Ця унікальна комбінація має природні антиоксидантні та протизапальні властивості, сприяючи зниженню запалення та підвищенню рухливості суглобів.

Переваги Turmeric + Piperine від Immune-Labs:

Суміш екстрактів куркуми та чорного перцю. Куркумін, основний активний компонент куркуми, підтримує клітини та організм загалом. Він має протизапальні властивості та здатність збільшувати виробництво антиоксидантів в організмі. Цей поліфенол допомагає впоратися з травними проблемами, знизити рівень холестерину і має антиоксидантні, протизапальні та антибактеріальні властивості.

Підтримка імунної системи. Піперін, витягнутий із чорного перцю, допомагає зміцнити імунітет, будучи модулятором імунної системи. Цей компонент також сприяє збільшенню термогенезу, що сприяє зниженню ваги, та стимулює розкладання жирової тканини, сприяючи розвитку м'язової маси. Піперін також може допомогти стабілізувати настрій і має антибактеріальні властивості.

Turmeric + Piperine від Immune-Labs - це надійне рішення для підтримки здоров'я суглобів та всього організму. При створенні цієї добавки використовувалися лише найкращі інгредієнти і вона пройшла суворі випробування на безпеку та ефективність.

Якщо ви шукаєте натуральне рішення для підтримки здоров'я суглобів та зміцнення свого імунітету, Turmeric+Piperine від Immune-Labs - це саме те, що вам потрібно.

Склад в одній порції - 2 капсули:

Екстракт кореня куркуми - 640 мг

з них куркуміну - 608 мг

Екстракт чорного перцю - 10 мг

їх піперину - 9,6 мг

Інгредієнти:

Екстракт кореня куркуми (Curcuma Longa L.), із них куркуміну 95%, екстракт чорного перцю (Piper Nigrum), із них піперину 95%, інгредієнти капсули: желатин, барвники: червоний оксид заліза, жовтий оксид заліза.

Рекомендації щодо застосування:

Приймайте по 2 капсули щодня під час їжі.

Написать отзыв

Turmeric + Piperine, Immune Labs, 120 капсул

Turmeric + Piperine, Immune Labs, 120 капсул

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.