1600070

Creatine Powder, IronMaxx, 500 г

Наличие на складе:

890 грн

Производитель IronMaxx
Страна производитель:Германия
Форма:Порошок
Вид креатина:Моногидрат
Кол-во порций:100
1600070
4260648135274

Creatine Powder — це ефективний спосіб покращити свої спортивні результати! Ця натуральна добавка зарекомендувала себе як справжній секретний помічник у бодібілдингу та багатьох інших видах спорту. Відкрийте собі переваги креатину.

Переваги двома словами:

  • Креатин збільшує фізичну продуктивність під час швидкісних силових тренувань як частину короткострокової інтенсивної фізичної активності (при споживанні не менше 3 г на день)!
  • Без барвників
  • Без консервантів
  • Веганський продукт
  • Усього 10 г на порцію, з яких 8,8 г чистого креатину
  • Відмінне співвідношення ціни та якості

Креатин - це натуральна речовина, яка накопичується в м'язах, мозку, серці та нервах. Креатин забезпечує наш організм енергією. Прийом креатинового порошку може підвищити вашу швидкість і, отже, покращити результати на тренуваннях за умови, що ви приймаєте не менше 3 г креатину на день. Будь ви силовим атлетом, спортсменом на витривалість, легкоатлетом чи командним гравцем — креатин підтримає вас.

Ідеально для всіх — особливо для вегетаріанців та веганів

Вегетаріанцям і веганам особливо важливо задуматися про додавання креатину до раціону, оскільки рослинна їжа не така багата на креатин, як м'ясо і риба. Наш креатиновий порошок є веганським і не містить барвників та консервантів. Ви можете сміливо включати його до свого раціону. Не забувайте пити достатньо води під час прийому креатину для оптимального ефекту.

Прийом креатинового порошку простий і гнучкий.

Ви можете включити його у свій щоденний режим так, як вам зручніше. Головне - переконайтеся, що приймаєте щонайменше 3 г на день, щоб відчути позитивний ефект. Ви можете приймати його з протеїновим коктейлем, просто з водою чи соком – вибір за вами!

Склад на 1 порцію (5 грам)

  • Креатин моногідрат - 5 г

Рекомендації щодо застосування:

Змішайте 1 чайну ложку (приблизно 5 г) з водою або молоком. Ми рекомендуємо змішувати з гейнерами або протеїновими коктейлями.

Написать отзыв

Creatine Powder, IronMaxx, 500 г

Creatine Powder, IronMaxx, 500 г

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.