7730044

Ashwagandha, Evolite, 375 мг, 100 капсул

Наличие на складе:

475 грн

7730044
5904347170714

Ashwagandha 375 mg – добавка від Evolite Nutrition для підтримки фізичної та емоційної стабільності за допомогою ретельно розробленої натуральної формули.

Ашваганда - інакше відомий як індійський женьшень. У природі зустрічається в основному у Південно-Східній Азії, а також у країнах Середземномор'я, Африки та Австралії. Активними інгредієнтами індійського женьшеню в основному є алкалоїди (наприклад, вітанін, сомніферин) та вітаноліди (іншими словами, стероїдні лактони, наприклад, вітаферин А, вітаноліди А-Y). Ашваганда також містить флавоноїди, сапоніни, кумарини та інші. Це адаптогенна рослина. Ашваганда особливо рекомендується людям, схильним до хронічного стресу, оскільки ефективно сприяє його полегшенню.

Ashwagandha , ботанічно відома як Withania somnifera, це трава, яка відіграє важливу роль в аюрведичній медицині завдяки своїм потенційним адаптогенним властивостям. Evolite Nutrition представляє Ashwagandha 375 mg у формі 100 вегетаріанських капсул, забезпечуючи зручність та простоту у споживанні.

Ключові особливості Ashwagandha 375 mg:

Натуральна підтримка Ця добавка містить екстракт кореня ашваганди, відомого своєю здатністю знижувати стрес, підвищувати рівень енергії та покращувати загальний психоемоційний стан.

Адаптогенні властивості. Ashwagandha вважається адаптогеном, що означає, що вона може допомогти організму адаптуватися до стресу та негативних впливів, сприяючи балансу.

Підтримка нервової системи Екстракт ашваганди може позитивно впливати на нервову систему, сприяючи зменшенню тривожності та підтримці здорового настрою.

Вегетаріанські капсули . Капсули виготовлені з рослинних матеріалів, роблячи цей продукт придатним для вегетаріанців та веганів.

Харчова цінність в одній порції (1 капсула)

Екстракт кореня Withania Somnifera 375 м г- з них вітанолідів26 мг
склад Екстракт кореня Withania somnifera, включаючи 7% вітамінів;

Інгредієнти капсули: гіпромелоза, барвники: жовтий оксид заліза, чорний оксид заліза, синій патентований V

Ashwagandha 375 mg від Evolite Nutrition:

  • підвищує стресостійкість;
  • покращує самопочуття та заспокоює;
  • зменшує тривогу та депресію;
  • підтримує імунітет організму;
  • зміцнює м'язову тканину;
  • покращує пам'ять та концентрацію.

Як приймати добавку

Приймати по 1 капсулі раз на день.

Написать отзыв

Ashwagandha, Evolite, 375 мг, 100 капсул

Ashwagandha, Evolite, 375 мг, 100 капсул

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.