33001207

Alpha Lipoic Acid, Swanson, 600 мг, 60 капсул

Наличие на складе:

560 грн

Производитель Swanson
Страна производитель:США
Форма:Капсулы
Кол-во порций:60
33001207
0087614021676

Swanson Alpha Lipoic Acid - харчова добавка, розроблена з урахуванням потреб людей, які страждають на цукровий діабет. Кожна капсула містить 600 мг чистої та високоефективної альфа-ліпоєвої кислоти (ALA).

Альфа-ліпоєва кислота відіграє важливу роль у метаболізмі глюкози, що робить її ключовим компонентом для управління рівнем цукру в крові. Особливо цінним є те, що ALA може надати значну користь для людей, які страждають на цукровий діабет. Для цієї категорії пацієнтів характерний підвищений оксидативний стрес, який є передумовою для розвитку ускладнень, таких як інсулінорезистентність, нейропатія і захворювання нирок.

Застосування альфа-ліпоєвої кислоти як харчової добавки має позитивний вплив на перебіг цукрового діабету. Ця потужна антиоксидантна кислота допомагає знижувати рівень оксидативного стресу, що своєю чергою чинить сприятливий вплив на стан ускладнень, пов'язаних з агресивною активністю вільних радикалів.

Альфа-ліпоєва кислота також доведено сприяє зменшенню інсулінорезистентності, що сприяє ефективнішому засвоєнню глюкози клітинами організму. Таким чином, вона може допомогти стабілізувати рівень цукру в крові та поліпшити вуглеводний обмін.

Swanson Alpha Lipoic Acid сприяє нормалізації артеріального тиску, що важливо для загального здоров'я, а також для тих, хто страждає на цукровий діабет, адже контроль артеріального тиску відіграє ключову роль у запобіганні серцево-судинних ускладнень.

Склад:

порція: 1 капсула

Alpha Lipoic Acid - 600 мг 


Спосіб застосування: як харчову добавку приймайте по 1 капсулі один-два рази на день під час їди, запиваючи водою.

Запобіжні заходи:

  • Під час вагітності та лактації проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом добавок.

  • Проконсультуйтесь з лікарем, при наявності хронічних захворювань або при прийомі лікарських засобів.

  • Індивідуальна непереносимість.

  • Не перевищуйте рекомендованого дозування.

  • Тримайте в сухому прохолодному місці, щільно закриваючи упаковку.

  • Тримайте в місці, не доступному для дітей.

Увага! Даний комплекс/продукт не є лікарським препаратом чи засобом і не призначений для лікування будь-яких хвороб. Продукція відноситься до харчових додатків і застосовується споживачем самостійно або за порадою лікаря-фахівця. Постачальник несе відповідальність згідно чинного законодавства не за призначення даного засобу, але як і для будь якого харчового продукту чи додатку за оригинальність походження задекларованого продукту, за дотримання умов зберігання і терміну придатності. Інформація про властивості отримана з офіційного сайту виробника і з відкритих джерел. Призначенням препаратів, засобів, продуктів постачальник не займається. 

Написать отзыв

Alpha Lipoic Acid, Swanson, 600 мг, 60 капсул

Alpha Lipoic Acid, Swanson, 600 мг, 60 капсул

Просмотренные товары

MY-BODY - интернет-магазин спортивного питания © 2018 г.